Fem viktiga saker som tar din dejting till en ny nivå

Fem viktiga saker som tar din dejting till en ny nivå

Fem viktiga saker som tar din dejting till en ny nivå

Att dejta är spännande och kul – men kan också bli komplicerat och inte ge så mycket resultat.
Här är fem tips på viktiga saker att tänka på som kommer ta din dejting till en helt ny nivå… ❤️

1. Kommunicera med SwipeMess.
Många är trötta på högerswipes som inte betyder något. Tillhör du den kategori som är ute efter ett schysst förhållande är det en dålig idé att ödsla tid på singlar som inte vill samma sak – och vice versa. Börja direkt med att skicka ett trevligt SwipeMess till de singlar som du gillar och det kommer garanterat bli lite mer action på dejtingfronten, vi lovar!

2. Be openminded.
Prova att dejta singlar som du vanligtvis inte brukar, några som inte ser ut som de du traditionellt sätt faller för eller som har helt andra intressen än de du förväntat dig att din lover ska ha. Sänk helt enkelt din kravlista och tänk utan för boxen. Det är helt klart värt att testa!

3. Lita på magkänslan!
Om det inte känns rätt så är det antagligen inte det heller. Visst kan det vara bra att gå på mer än en dejt för att verkligen se om den stämmer överens med vad du söker, men att fortsätta dejta någon bara för att man känner att man borde är aldrig ett vinnande koncept. Gå vidare och hitta någon som verkligen får dig att blomstra. You’re so worth it!

4. Sluta spela spelet.
Strunta i att spela det berömda spelet, och var tydlig och rak med vad du vill och vad du har för förväntningar på din och din dejts relation. Att plötsligt sluta höra av sig och mer eller mindre gå upp i rök kan ses som en enkel utväg, men handen på hjärtat – är det så du själv hade velat bli behandlad i en omvänd situation?

5. Visa respekt och var snäll. Alltid.
I GoodOnes-appen visar vi ett trevligt och respektfullt beteende mot varandra. Vi lyfter varandra och väljer att inte döma för snabbt. Det blir så mycket härligare så, eller hur? ❤️❤️❤️

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play