Testa nya funktionen som maxar chanserna till lyckade högerswipes ❤️

Testa nya funktionen som maxar chanserna till lyckade högerswipes ❤️

Testa nya funktionen som maxar chanserna till lyckade högerswipes ❤️

Trött på urvattnade högerswipes som inte betyder någonting? 😒 Testa att skicka med ett SwipeMess samtidigt och det kommer att börja hända grejer, vi lovar!

Vi på GoodOnes har tagit fram en ny funktion vid namn SwipeMess som gör det möjligt att skicka med ett mess samtidigt som du högerswipar någon schysst. Allt för att höja högerswipens status då många är trötta på urvattnad appdejting som inte betyder nånting. För visst skulle det kännas härligt att direkt få några rader från singlar som spanar in dig? 😍 Det behöver inte vara någon lång roman, bara en mening som visar att man har ansträngt sig lite mer än ”bara” swipa höger.

Förslag på vad du kan skriva i första messet:

〰 Fråga något grundat på personens bilder. Om exempelvis personen håller ett glas vin på bilden, fråga: ”Längtar efter ett bra vintips! 🍷 Kan du hjälpa mig?”

〰 Kommentera något kring din crush intressen. Ser du att personen i fråga är träningsintresserad kan du köra denna frasen: ”Kan du hjälpa mig med Beach 2025?”

〰 Hur många bilder finns det inte med personer som håller i en fisk? Känner du att detta lockar kan du köra några klassiska: ”Får du ofta napp? 😉”

〰 Om du är en person som föredrar att ses direkt, kan du skriva: ”Du ser ut att gilla latte, so do I ;)” 🍵 eller ”Jag har en lucka att fylla efter jobbet mellan 17-18, ses? 😘

〰 Om du gillar vad du ser på bilderna eller kan läsa om i texten, så säg det! Alla älskar att få komplimanger. Men gör det gärna lite extra personligt genom att rikta in dig på en speciell bild eller textrad och tala om varför detta väckte ditt intresse. Typ: ”Jag blev så glad när jag läste att du också gillar hundar! Bara älskar hundmänniskor! Har du någon hund just nu?”

Var nyfiken och ställ frågor. En person som är intresserad av andra människor är intressant!

Kram och lycka till önskar gänget på GoodOnes!

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play