”Tack GoodOnes för att vi fann varandra”

”Tack GoodOnes för att vi fann varandra”

”Tack GoodOnes för att vi fann varandra”

Robert hade varit singel i 1,5 år när han valde att testa dejtingappen GoodOnes. Han hade tidigare testat andra appar men upplevde det ofta som oseriöst på grund av falska identiteter och profiler utan bilder.
– På GoodOnes där man använder BankID vet man att alla är med ”på riktigt”, säger han.

Johanna hade varit singel i närmare två år när hon blev medlem på GoodOnes. Det var mycket tjat från vänner som tyckte att hon behövde träffa någon… Till slut, i hemlighet, så reggade hon sig på GoodOnes.

– Jag valde GoodOnes just för att känna trygghet med BankID. Att uppleva en större säkerhet OM jag ev, skulle träffa någon…, säger hon.

Johanna var till en början ganska så skeptisk till hur hon skulle kunna träffa någon via GoodOnes.

– Jag fick väldigt många likes men det kändes mest lite konstigt att ”sortera” bland alla killar… Men en dag fick jag ett mess från Robert. Jag blev jättenervös så det tog ett dygn innan jag öppnade det. Jag ville ju inte verka för nyfiken…

Meddelandet från Robert var enkelt: ”Hej, kul med en matchning”. Men dagarna fortsatte och de båda skrev till varandra varje dag, något enstaka mess om hur deras liv såg ut i vardagen. Det visade sig att de båda hade ”barnskifte” på fredagar och dessutom samma fredagar. Det innebar att deras barnfria tid matchades…

– På midsommardagen skrev Robert att han tyckte vi skulle ses. Lättare att lära känna någon om man kunde ses istället för att bara skriva. Jag som tänkte ha en lugn slapparhelg fick plötsligt panik. Det kändes lite läskigt…, säger Johanna.


Första dejten
De bestämde sig för att ses på Centralstationen i Göteborg. Robert var på plats först och väntade sedan in Johannas vars tåg kom 10 min senare. Båda var nervösa.

– Jag gick av tåget och såg Robert direkt. Pirret i magen var så jobbigt. Det var nästan så jag ville gömma mig och vända om. Men samtidigt var jag nyfiken så det fanns inget annat än att gå fram…, säger Johanna.

Det blev en kram och sedan en drink på en restaurang. Kvällen sprang iväg, flera drinkar och långa samtal senare så var klockan efter midnatt och de bestämde sig för att ses till lunch redan dagen efter. Johanna fick en kram på stationen av Robert och de bytte telefonnummer. Sedan sågs de dagen efter igen…
– Där satt vi i några timmar, drack lite vin och fortsatte prata för att få lära känna varandra lite mer. Fem timmar senare valde vi båda att åka hemåt.

Några dagar senare messade Robert till Johanna och frågade om hon ville komma och äta middag hos honom dagen efter. Självklart sa hon ja…

– Robert bjöd på bubbel när jag kom dit. Vädret var soligt och vi satt på balkongen och pratade. Senare lagade vi middag tillsammans, laxpasta. Det serverades med gott vin och flera samtal. En fantastisk kväll där de lärde känna varandra på många plan… Efter den dagen har vi varit exklusiva.

Framtiden
Nu, cirka ett år senare, är de förlovade och planerar att flytta ihop framöver men just nu går barnen före så de väljer att träffas på sina barnfria veckor.

– Det är nyttigt att längta och sakna även om det är jobbigt ibland också. Men vi är så tacksamma för att GoodOnes finns. Det är tack vare er som vi funnit varandra och att vi är så här lyckliga idag!

Robert ❤️Johanna
Ålder: Robert är 48 år och Johanna är 45 år.
Yrken: Robert är tekniker och Johanna är gruppchef.
Tips till andra singlar: Våga dejta! Det är pirrigt, spännande och roligt. Livet är så ljuvligt att leva när man får dela det med någon man tycker extra mycket om.

 

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play