6 tips: Så får du fler matcher

6 tips: Så får du fler matcher

6 tips: Så får du fler matcher

Optimera ditt dejtande i GoodOnes-appen – idag tipsar vi om hur du får fler sköna matchningar!

Så får du fler schyssta matcher 👇🏼:

❤️ Ha en kort men kärnfull presentationstext. Försök att vara ärlig, intressant och lite rolig. Fatta dig relativt kort. Viktigast av allt – lämna inte denna delen tom!

❤️ Skicka fler SwipesMess! Singlar som skickar med ett litet mess samtidigt som de högerswipar får betydligt mer matcher då de snabbt och enkelt blir lite mer personliga. Alltså – snåla INTE på dina SwipeMess i GoodOnes-appen!

❤️ Ha flera schyssta bilder av dig själv. Du bör ha fem bilder på dig själv i din profil. Bilderna ska vara klara och ljusa. Ha inte jättegamla bilder, de får max vara ett år gamla. Välj bilder där du befinner dig i olika miljöer, situationer och bilder där du faktiskt gör något som säger något om dig (no toa-selfies please).

❤️ Skaffa en jury. Ta hjälp av några vänner som får ranka dina bilder från bäst till sämst och ge feedback på din text. Ha den bästa bilden först!

❤️ Ta initiativ. Nyckeln till att få svar på dina mess är att börja med något mer originellt än “Hej!”. Du kan anstränga dig mer än så om du är intresserad av att faktiskt träffa personen ifråga.

❤️ Ingen vill ha en brevvän. Skriv inte till varandra för länge. Märker du att intresse finns från båda håll, försök att få till en dejt innan det rinner ut i sanden.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play