Från swipe till dejt – så gör du

Från swipe till dejt – så gör du

Från swipe till dejt – så gör du

Swipe-tumme och mobilnacke? Time for some action och mysiga höstdejter. ❤️

Så går du från swipe till dejt:

1. Swipa många och använd funktionen SwipeMess. Håll så många dörrar som möjligt öppna. Högerswipa alla som du tycker ser trevliga ut. Det är ju alltid nice med nya kontakter, eller hur? Vill du maxa chanserna så slänger du även med ett trevligt SwipeMess.

2. Var tydlig med vad du söker. Berätta vad du söker och vad du INTE söker. På så sätt slipper både du och de du messar med att ödsla tid på något som är dömt att misslyckas redan från början.

3. Boka in en dejt snabbt. Som senast efter två veckor efter det första messet. Det kan räcka med en snabb kaffe för att se om kemin finns där IRL. Det viktiga är att ni får chansen att ses och känna efter om ni kan passa ihop.

4. Time to move on? Om någon i appen är dålig på att svara eller kommer med dåliga ursäkter till att inte ses, då är det dags att gå vidare. Det finns tusentals singlar där ute, det är bara att fortsätta swipa.

5. Var schysst och ställ mycket frågor. Var genuint intresserad av den du messar med, det uppskattas alltid. Personer som ställer mycket frågor och visar ett schysst beteende, vill man ofta träffa.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play