Tjejer: Här är killarna att undvika

Tjejer: Här är killarna att undvika

Tjejer: Här är killarna att undvika

Trött på ytlig dejting, fejk och dickpics? Vi har samlat några ”typer” som du riskerar att stöta på som singel om du inte ser upp. Läs det här så att varningsklockorna börjar slå i god tid!

5 mindre smickrande typer att se upp för:

1. Me, myself and I… 😍 På den första dejten så ställer han inte EN endaste fråga till dig. Du däremot, vet efter mindre än en timme allt om hans ex, hur många de är och var de hade sex första gången, vad han jobbar, vad han tjänar, vad han äter till kvällsmat och vilken skostorlek han har. Lägg ner! 🚽

2. Lögnaren. Han ljuger om sin ålder och har ett profilfoto i dejtingappen som är 10 år gammalt. Men hallå?! Varför? Du kommer ändå inte kunna dölja dina ”true colours” IRL!

3. Deppot. Han ogillar sitt jobb, tycker att vännerna är trista, släkten jobbig och vädret deprimerande. Han vill bli bortskämd och omhändertagen av någon. Men se för allt i världen till att det inte blir du!

4. Dickpic-killen. Att skicka dickpics när man precis har fått kontakt är inget annat är förnedrande och kränkande mot oss tjejer. Avsluta genast – detta kommer aldrig sluta bra!

5. Svampen. 🍹🍸 Blir han full första dejten kan det finnas risk att han blir det så fort det vankas alkohol. Är det värt risken när det är dags för släktträff, midsommarfirande eller julmiddag?

Det viktigaste steget att börja med för att undvika några av dessa typer är att befinna sig på rätt dejtingapp. GoodOnes är den enda dejtingappen i Sverige där alla är legitimerade med BankID vilket innebär zero fejkprofiler och troll. De som inte kan uppföra sig blir portade forever. Mer kärlek, respekt och schyssta killar helt enkelt! ❤❤❤

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play