Låt oss vara hemma tillsammans! ❤️

Låt oss vara hemma tillsammans! ❤️

Låt oss vara hemma tillsammans! ❤️

Corona-tider… Jobbar eller pluggar du hemma? Blev resan eller konserten till helgen inställd? Ok – nu är det tid att fokusera på positiva och hälsosamma digitala kontakter. Fortsätt swipa tryggt i GoodOnes-appen och låt oss vara hemma tillsammans. ❤️ Spread the LOVE and the GOOD VIBES!

Visst är det kärlek, respekt och sköna ”GoodOnes” det som man längtar efter nu – more than ever? Även om ”social distans” är ledordet just nu – så stoppar det oss inte att leta efter schyssta människor och nya kontakter. App-dejting har aldrig varit mer hett och vi tror att GoodOnes kommer var mångas ”snuttefilt” i dessa stökiga tider. Låt oss vara hemma tillsammans!

Tänk på:

  • Sprid kärlek, pepp och komplimanger till singlarna. Det behövs! Kanske är du lite mer frikostig med dina högerswipes? 😏

  • Håll dig borta från krogen. Mingla och hänga med schysst folk gör du med fördel hemifrån soffan.

  • Lär dig av alla som har långdistansförhållanden. Det finns massa grymma tips på hur man håller lågan levande – även om man inte ses fysiskt. Skicka massa mess och se på samma film ihop – samtidigt som ni pratar i telefon.

  •  Är du frisk och ändå längtar efter att dejta IRL? Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Eller använd en digitalvideo-tjänst för att styra upp en dejt.

    Till sist. Ingen ”lockdown” för kärleken. ❤️ Let´s be lonely together!

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play