För snabb med vänsterswipen?

För snabb med vänsterswipen?

För snabb med vänsterswipen?

Är du en flitig vänsterswipare som tycker att nästa partner ska ha ALLT – annars kan det kvitta? Men så är du också den eviga singeln… Dags att byta taktik – risken är stor att du missar många fina guldkorn längs vägen.

Tänk så här och testa detta istället:

  • Försök sänka de yttre kraven. Hen kan vara en perfekt dejt, fast hen inte har en bostadsrätt på Östermalm.

  • Alla är inte superduktiga på att ta snygga selfies. Men kan vara bra ändå. Ok, han eller hon som skriver till dig har inte den bästa profilbilden som du har skådat. Men döm inte för snabbt! Ge hen en ärlig chans. Skriv lite med varandra för att få en känsla om detta ändå kan vara en intressant människa. Det gömmer sig många härliga singlar bakom trötta profilbilder, vi lovar!

  • Boka in en dejt snabbt. Alla är inte grymma på att flirta och skriva mess, men kan vara supermysiga när man väl ses. Ta en snabb fika för att se om kemin finns IRL. Det är alltid nice att träffa nya människor, oavsett!

  • Ansträng dig människa! Passa dig för bekvämlighetsfällan och tro inte att alla kommer att messa dig eller att drömpartnern kommer att knacka på dörren en vacker dag… I de allra flesta fall krävs det att man är öppensinnad, aktiv och ger många chansen. Var bjussig! Sprid lite love idag och du kommer på massa tillbaka, vi lovar!
    ❤️❤️❤️

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play