7 najs saker med att vara singel

7 najs saker med att vara singel

7 najs saker med att vara singel

Vem har sagt att det är boring att vara själv? Faktum är att singellivet har en hel del fördelar som ett parförhållande inte har. Se bara här.

Även om du längtar efter kärleken med så får du inte glömma av att njuta under resans gång. Det finns flera saker som de som lever i ett förhållande avundas dig.

7 awesome saker med att vara singel:

1. Du behöver aldrig kolla på dåliga filmer… 😎 Som singel behöver man aldrig kompromissa när det kommer till filmval, vilket är hur skönt som helst. Vill du se Younger för sjunde gången på ett halvår? Ingen kan säga något om det!

2. Du kan gå på toa med öppen dörr. 🙂 En liten grej att vara glad över, men många bäckar små osv. Du kanske inte ens vill lämna dörren öppen när du sitter på toa, men bara möjligheten att du faktiskt kan göra det utan att en partner kan höra dig kissa är sjukt värd.

3. Du kan bli nyförälskad – om och om igen…

4. Singlar träffar fler nya människor och fler kommer intressera sig för dig. (Ingen orkar börja prata med ett trist par). Varför inte passa på att åka på en utlandsresa på egen hand? ️✈️✈

5. Du behöver bara göra dig fin för dig själv. Du kan gå runt i noppriga mjukisbyxor och smutsigt hår hemma utan att någon ska kommentera det.

6. Chansen är stor att du börjar leva mer hälsosamt. Alla vet att sambosar blir osunda av allt mumsande framför tv:n. Dessutom har du ju massor av tid till att träna.

7. Du har det bästa framför dig… ❤

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play