5 steg till en bättre självkänsla

5 steg till en bättre självkänsla

5 steg till en bättre självkänsla

En bra självkänsla är stekhett när du dejtar! 🔥 För ja, den gamla klyschan stämmer faktiskt. För att kunna vara lycklig i en relation måste du först vara nöjd med dig själv.

Några saker som kan boosta självkänslan:

◼️ Försök vara extra modig ibland. Våga lite mer, våga stå för vad du tycker, våga fråga om sånt du inte vet, våga göra bort dig och våga bjud på dig själv. Det kommer att stärka dig, vi lovar!

◼️ Köp de kläder du vill ha nu. Vänta inte tills du gått ner i vikt, till exempel, utan skaffa de snygga kläder och underkläder som du längtar efter nu och i den storlek du har nu. Då känner du dig både fräschare och snyggare.

◼️ Glöm inte – det är okey att vara blyg. Tänk på att alla behöver inte vara supersociala och utåtriktade för att duga. Du är lika bra och viktig om du inte säger så mycket.

◼️ Omge dig med rätt människor. Vår omgivning påverkar oss ofta mer än vi tror. Ditt arbete med att bygga upp en starkare självkänsla kan lätt slås i bitar om du har någon som ständigt klankar ner på dig. I GoodOnes-appen beter vi oss schysst och respektfullt!

◼️ Fake it til’ you make it! “Ska jag fejka mig till en bättre självkänsla?” JA, det är faktiskt en riktigt schysst idé! Om du lyckas lura din hjärna kan du komma väldigt långt, kanske till och med så långt att du en dag börjar inse att du är helt perfekt så som du är. ❤️

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play