5 saker som du gör fel när du söker efter ”the one”

5 saker som du gör fel när du söker efter ”the one”

5 saker som du gör fel när du söker efter ”the one”

Du tycker du gör precis allt för att hitta din perfekta match. Problemet är bara att du gör det på fel sätt.

Känns något på listan nedan bekant? Då kanske det är dags för omstart!

1. Du skriver aldrig första messet. Du tänker att om hen gillar dig så kommer hen att ta initiativ. Ja, kanske om 1897568 ljusår. Börja messa med din match genast!

2. Du väntar på ”the moment”. Du går efter mottot ”plötsligt bara står kärleken där när jag minst anar det”. Visst, i filmer (och för 0,2% av befolkningen) är det kanske så. Men vi andra måste kämpa för att hitta kärleken. Vänta inte på att kärleken ska komma, gör själv så att den uppstår.

3. Du hänger på fel ställen. I väldigt många dejtingappar träffar man fejkprofiler, troll och allmänt ohyfsade människor. Du kanske har blivit bränd så många gånger att du börjar ge upp? Då är det hög tid att byta plattform! I GoodOnes-appen är alla singlar schyssta och legitimerade med BankID.

4. Du faller för samma typ – hela tiden! Du har någon som du anser är ”din typ” och sedan ser du bara personer med samma typ av utseende och personlighet. Och du ser många gemensamma nämnare hos dina ex… Testa att dejta någon som du inte tycker är ”snygg” eller som inte ”är världens roligaste”, ofta är det i dessa personer vi kan bli som mest kära om vi bara tillåter oss.

5. The sky is the limit… Kan det vara så att du har för höga krav? Självklart är du värd det allra bästa. Men ibland kan det vara svårt att se en persons finaste sidor direkt (särskilt om du dömer en person efter en minut). Lova dig själv att ge alla som visar intresse en ärlig chans. Ingen kan vara exakt som du, ibland måste vi sänka kraven.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play