5 dejtinglöften att ge dig själv i vår

5 dejtinglöften att ge dig själv i vår

5 dejtinglöften att ge dig själv i vår

Att vara singel och dejta kan ibland vara rena berg-och-dalbanan, men med lite riktlinjer kan du få ett bättre flow. Här är 5 dejtinglöften att ge dig själv i vår!

Dejta dig själv. Ta en dag i veckan då du bara hänger med dig själv. Laga middag till dig själv, gå till frissan och besök ett museum. Bli bekväm i ditt eget sällskap. När du värdesätter och tar hand om dig själv – då blir det MKT enklare att skapa dejt-goals tillsammans med någon annan!

Var mer öppen och inbjudande. Brukar du vänster-swipa alla singlar som har annorlunda musiksmak, är för långa, för korta, för…. JA – inte enligt din perfekta mall!? Sluta med det. Ge personen en chans, gå på en kaffe-dejt och försök se bortom dina dammiga preferenser. Var mer öppen, helt enkelt! Sedan är det såklart att man får avbryta en dejt och inte ge en person en chans om hen till exempel visar sig vara sexistisk, homofob eller rasistisk. Då ska man inte vara öppen alls.

Var lite bjussig!  Hur mkt gillar man inte när någon annan öppnar upp sig och vågar vara lite transparent!? Dela med dig av ditt liv, lägg upp mkt bilder i GoodOnes-appen och slösa med schyssta komplimanger.


Stå upp för dig själv. Har du dåliga vanor som du borde bryta? Brukar du gå med på att personen du dejtar får dejta andra, även om du helst vill vara exklusiv? Eller låter du alltid personen du är i ett förhållande med bestämma precis allt, även om du tycker helt tvärtom? Börja stå upp för dig själv och skriv ner vad som är viktigt för dig i ett förhållande.

Möt alla som du dejtar med respekt. Var snäll, alla har vi vårt bagage.  För alla GoodOnes är detta en självklarhet! ❤️

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play