Schyssta kärleksförhållanden – detta ska du inte offra

Schyssta kärleksförhållanden – detta ska du inte offra

Schyssta kärleksförhållanden – detta ska du inte offra

Vi på GoodOnes tycker att kärlek ska byggas på respekt och utan massa uppoffringar.

Att vara kär är lovely. Men trots bubblande kärlek och ihärdigt pirr är det viktigt att inte glömma bort sig själv. För att få ett förhållande att fungera över tid gäller det nämligen att båda fortsätter att vara självständiga och håller fast vid sina egna behov och drömmar.

Detta ska du aldrig offra i ett förhållande:

1. Dina vänner. Att umgås med vänner ger energi. Energi som behövs för att orka vara en härlig partner och lycklig människa. Om du bara väljer att umgås med dina vänner när du får en liten lucka från din partner, är det en varingsklocka. Fortsätta prioritera dina buddies!

2. Dina drömmar och mål. Att vara i en relation handlar om att ge och ta, och ibland måste man kompromissa – men det är inte lika med att drömmar och mål måste sättas åt sidan. Tillsammans med sin partner ska man våga prata om sina visioner och mål. Stötta varandra och agera bollplank när det behövs. Känner du dig skyldig att ge upp något du drömmer om för att tillfredsställa din kärlek är det värt att tänka över situationen och hitta en lösning.

3. Din egentid och dina intressen. Oavsett var vi befinner oss i livet behöver vi emellanåt få tid för oss själva för att på riktigt må bra och kunna varva ner. Fortsätt med dina intressen – och låt dig aldrig skämmas över den du är. RESPECT!

4. Your passion & fire! 🔥Tvingas du rubba på något eller några av punkterna ovan kommer det tillslut leda till att du känner dig mindre lycklig – det går inte att komma ifrån. Och ingen relation ska påverka ens mentala hälsa negativt. Du ska helt enkelt aldrig bortprioritera din egen lycka, din unika fire, för att tillfredsställa din partner – oavsett hur kära ni är och hur gärna ni vill dela era liv tillsammans.

MER KÄRLEK och RESPEKT åt folket! ❤️❤️❤️

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play