Så skriver du ett schysst mess

Så skriver du ett schysst mess

Så skriver du ett schysst mess

Yes, du har matchat med någon handsome och det är dags att ta det första steget. Vi guidar dig till ett schysst första mess – i äkta ”GoodOnes-anda”.

”Tja sexy”
”Läget?”
”Vad gör du?” – (skickat kl. 02.55!!!)

I bästa fall så somnar man, i värsta fall dissar man och avmatchar. MEN det är inte helt enkelt. Att veta vilken replik som går hem kan vara svårt att förutspå, men det finns några trick som är säkrare än andra. Tänker du efter finns det massor av ingångar – som är mycket mer intressanta än ”Hej snygging” eller ”Läget?”.

Well. Detta är våra bästa tips på hur du skriver ett schysst första mess:

– Ställ en fråga. Var intresserad av personen på riktigt. Har personen en tröja med Ed Sheeran-tryck på? Fråga vilken låt hen tycker är bäst på senaste skivan? Ge personen en bra anledning att svara tillbaka.

– Den vinkande emoji-handen. 👋 Detta är ändå lite rart. Simpelt och oskyldigt.

– Kommentera något som du har läst om i din matchs presentationstext. Det brukar nästan alltid finnas något som man kan fånga upp. Har matchen skrivit att hen älskar att resa, så kan du exempelvis inleda er konvo ”Bli nyfiken på din Topp 3 Bucket list på resmål? På min lista står det Kambodja, Kinesiska muren och LA”.

– Ge komplimanger på rätt sätt. Komplimanger kan, om man ger dem på rätt sätt, kännas awesome för mottagaren. Undvik att kommentera utseendet på ett sexistiskt sätt. ”Hej snygging, vilken sexig rumpa du har” i det första meddelandet är inte ett bra exempel på ett schysst mess. Försök istället vara så kreativ som du bara kan. Ha som mål att ge dejten en komplimang som han eller hon aldrig har hört förut. Snygga personer har troligtvis hört tusentals gånger hur snygga de är men kanske inte att de har fina fräknar, tatueringar eller en härlig utstrålning som verkligen smittar.

Kort och gott: Var respektfull och bete dig som folk! Redo för lite schysst dejting?

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play