Så messar en ”GoodOne”

Så messar en ”GoodOne”

Så messar en ”GoodOne”

Inga fler dickpics. Inget ”Heeey babe, vad händer?”– skickat kl. 02.48. Lär dig messa som en äkta ”GoodOne”!

Att veta exakt vilken replik som går hem kan vara svårt att förutspå, men det finns några enkla regler som gäller på GoodOnes. Var schysst, var ärlig och bete dig som folk! De som inte kan uppföra sig blir portade forever.

Tips på schyssta mess:

– Använd hens namn. Ett enkelt sätt att få messet att kännas lite mer personligt. Stava rätt, felstavningar är inte hett!

– Ge komplimanger på rätt sätt. Alla blir vi glada över att få en komplimang men tänk dig för att så att de inte upplevs som sexistiska eller alltför ytliga. Undvik mess i stil med ”Heey sexy” och skriv hellre ”Baam, du verkar verkligen vara en härlig person!”.

 – Ansträng dig lite. Alltså, man blir inte superintresserad om någon endast skriver ”Tja” eller ”Läget?” i det första messet. Snarare så somnar man. Kommentera istället något som du har läst om i din presentationstexten.

– Fråga om något du ser på bilderna. ”Vilken gullig hund du har. Vilken är den sötaste hundrasen? Du få bara välja en.” eller ”Du verkar gilla att resa. Har du tips på ett schysst cityresmål i Europa?”.

Detta är GoodOnes:
– En ny dejtingapp där alla legitimeras med BankID. Detta minskar chanserna markant för dåligt uppförande och trakasserier.
– Om någon beter sig illa så blir han eller hon portade för alltid.
– Tack vare BankID så kan man inte ljuga om sin ålder.
– Legitimerade användare som visar ett schysst beteende och lägger ner tid på en bra profil blir belönade.
– Endast mess från de singlar som du själv gillar.

OBS-OBS-OBS! Att dejta med BankID innebär INTE att det kostar pengar att bli medlem eller att GoodOnes kommer åt dina bankkonton eller annan känslig information. Det är bara ett schysst sätt att legitimera sig – att visa att du är du! ❤❤❤

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play