Så hittar du kärlek under 2021 ❤️

Så hittar du kärlek under 2021 ❤️

Så hittar du kärlek under 2021 ❤️

Vi lever i speciella tider och suget efter att hitta någon att mysa med hemma i soffan är större än någonsin. Idag bjussar vi på våra fem bästa tips som kommer att leda dig raka vägen mot härlig, snäll och fin kärlek under 2021.

Kärlek 2021 – så här gör du:

❤️ Ta till vara på vinterromantiken. Vintern innebär alltid en peak i GoodOnes-appen. I år är extra många hemma och söker kontakt med snälla singlar som ger hopp om framtiden. Messa med många och planera storslagna saker som ni drömmer om under 2021.

 ❤️ Ta lite fler initiativ! Ditt livs kärlek kommer med största sannolikhet inte bara ringa på hemma hos dig. Om du swipar fram någon spännande som du tycker verkar vara intressant så vänta inte med att ta första steget – då kanske någon annan hinner före! Slänga iväg ett SwipeMess och våga vara lite personlig när du skriver!

 ❤️ Messa med någon inte är din ”typ”. Amazing things kan börja hända, vi lovar.

❤️ Ta en riktigt bra bild på dig själv. Alltså vi menar en RIKTIGT bra bild. Slarva inte med detta. Välj en nytagen, glad, härlig och tydlig bild.

❤️ Var aktiv! Lägg upp massa bilder, skicka SwipeMess till många och fila på dina texter. Ju mer aktiv du är, ju fler singlar kommer att få upp ögonen för just DIG.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play