Modetidningen Elle om GoodOnes: ”Framtidens nätdejting!”

Modetidningen Elle om GoodOnes: ”Framtidens nätdejting!”

Modetidningen Elle om GoodOnes: ”Framtidens nätdejting!”

Saxat från Elle.se:

Slutet för dejtingapparnas blottare kan vara kommen. Den nya tjänsten där användarna måste identifiera sig med bankID är den första i sitt slag och möjligen är framtidens nätdejting här.

Visst hade det varit skönt att slippa spamming och oseriösa användare som trakasserar med osköna bilder på sina nedre regioner?

Nu har det kommit en app där användarna kan nätdejta säkert. GoodOnes är den första dejtingappen i världen som använder bankID för att identifiera sina användare.

Skaparna menar på att det kommer finnas färre personer som beter sig olämpligt när de nätdejtar om de är tvungna att lämna ut sina personuppgifter. De användare som trots allt missköter sig blir portade, och kan då inte skapa en ny profil.

Poängen är att det ska vara ”the good ones” som tillåts ha kvar sin profil på dejtingforumet.

Du väljer själv vilka du chattar med eftersom du inte kan ta emot meddelanden från användare vars profiler du inte gillat. Därmed minskar risken ännu mer för att du ska drabbas av oönskade bilder.

GoodOnes har även ett krav på att du måste skriva ut en viss mängd information om dig själv på din profil. Detta ska öka dina chanser för en match.

Vi får hoppas att GoodOnes koncept med identifiering faktiskt fungerar och att dickpics-eran är förbi!

Läs artikeln på Elle.se »

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play