”High season” hos GoodOnes – knepen som får dig att glänsa

”High season” hos GoodOnes – knepen som får dig att glänsa

”High season” hos GoodOnes – knepen som får dig att glänsa

Hur fräscht känns det inte att starta året med respekt och massa kärlek? ❤️ I GoodOnes-appen råder det full aktivitet! Lämpligt nog har vi samlat våra bästa tips på hur du får fler högerswipes och börjar glänsa som aldrig förr… Allt för att du ska få bästa förutsättningarna för ett alldeles underbart kärleksår!

Visste du att januari är en av årets bästa månader att dejta? GoodOnes-appen fylls nu med mängder av nya singlar som lovat sig själva att ta tag i sina kärleksliv. Allt fler har nu börjat upptäcka fördelarna med att dejta med BankID och utbudet är stort!

5 tips som kommer att ge dig fler högerswipes:

❤️ Låt 2021 bli året då du satsar på riktigt bra bilder. Inte bara snygga selfies, utan var även generös med bilder som visar dina intressen.

❤️ Använd GoodOnes funktion SwipeMess. Genom att slänga iväg ett litet mess, några personliga rader, kommer du få betydligt bättre utdelning på dina högerswipes. Skriv gärna något litet personligt, kopplat till det du läser eller ser på bilder.

❤️ Våga vara personlig när du presenterar dig själv. Nästan alla skriver att de gillar att resa, träna och vara med familjen. Kan du komma på något härligt som gör att du sticker ut?

❤️ Ge inte din flirt skrivkramp genom att bara fråga ”Läget?” Skriv hellre om varför du fastnade för personen och kanske kommentera något som ni verkar ha gemensamt. Ställ gärna frågor och var genuint intresserad!

❤️ Var tydlig med vad du vill. Är du ute efter en seriös relation eller en snabb fling? Skriv det i din presentation så hittar du lättare personer som vill samma sak som du.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play