Dejta efter otrohet: här kommer lite pepp ❤️

Dejta efter otrohet: här kommer lite pepp ❤️

Dejta efter otrohet: här kommer lite pepp ❤️

Låt oss snacka om att dejta efter otrohet. Vi sitter inne med bästa tipsen på hur du börjar dejta igen – med öppet hjärta och ny glöd.

Det känns att bli sviken av någon som man älskar. Någon som du kanske litade på som mest? Det är inte konstigt alls om du känner dig rädd för att börja dejta och öppna dig igen – för någon ny. Men vet du vad? Det kommer att bli bra igen, vi lovar! ❤️❤️❤️

Några peppande tips – dejta efter otrohet:

  • X var otrogen – då kan alla vara det? Nej, försök inte att straffa eventuella framtida partners för misstag som ditt ex har gjort. Alla förtjänar en rättvis chans.

  • Var snäll mot dig själv. Vi förstår om det är svårt att släppa taget om det som hänt. Nu måste du få tid att läka och bearbeta. Glöm inte att snart väntar bättre tider och DU förtjänar lycka, kärlek och respekt.

  • Det var aldrig ditt fel. När man blivit utsatt för exempelvis otrohet är det lätt att vända sveket inåt och leta fel på sig själv. Men det är inte du som är ansvarig för det här, så försök att inte ta det personligt. Det är inte DITT fel, oavsett om du varit sur, ofta sagt nej till sex eller haft urtvättade underkläder. Problemet ligger hos personen som bedragit dig, inte hos dig.

  • Leta bland schyssta singlar! Den dag du känner dig redo att börja dejta igen – välj rätt app! I GoodOnes-appen är alla legitimerade med Bank-ID och här uppmuntras schysst och respektfullt beteende.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play