Decemberdejta utan att ses, så kan det bli riktigt bra ❤️

Decemberdejta utan att ses, så kan det bli riktigt bra ❤️

Decemberdejta utan att ses, så kan det bli riktigt bra ❤️

December blir inte som vanligt i år. Som singel kan det kännas extra tufft att inte kunna mingla, flirta och dejta. Men idag vill vi uppmana er att tänka om. Det GÅR faktiskt att bygga en relation på distans och ni har gott om tid på er. Det kan till och med bli riktigt, riktig nice…

Lite tips på hur man kan dejta utan att ses:

❤️ Messa mycket! Djupa relationer byggs ändå inte över en natt, utan gradvis. I många fall är en långsammare process bra och leder till något annat. Något som betyder något på riktigt.

❤️ Efter ett tag, när ni känner varandra bättre… Börja skicka små korta filmklipp till varandra! Bjud på en rundtur hemma, filma det stora pepparkaksbaket eller visa upp något annat som du pysslar med därhemma.

❤️ Lär dig av alla par som har distansförhållanden. Var kreativ! Se en mysig julfilm tillsammans och prata samtidigt över telefon. Skicka blomsterbud, handskrivna brev och bilder från din vardag.

❤️ Kanske köper du en liten julklapp till dejten?

❤️ Prata om framtiden. Planera mysiga dröm-dejter att längta till!

Ja, det blir annorlunda, men det kan också bli riktigt bra. Det är nästan lite romantiskt att skriva och längta. Och kanske har vi något att lära av detta? Inga mer ”slit-och-släng”-dejter, utan nu saktar vi ner tempot, börjar lära känna varandra på riktigt och tar hand om varandra, mer än någonsin ❤️ I GoodOnes-appen hittar du bara snälla singlar, som tar hand om dig i dessa stökiga tider.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play