Bli en GoodOne – 6 grymma knep

Bli en GoodOne – 6 grymma knep

Bli en GoodOne – 6 grymma knep

Önskar du att du vore bättre på att skapa nice kontakter med andra? Att du blir en härlig typ som uppskattas av de allra flesta? En riktig GoodOne alltså! Här är 6 knep som du kan ta till.

  • Bli grym på att lyssna. De allra flesta gillar att bli lyssnade på. För att vara en bra lyssnare – var närvarande och visa att du verkligen hör vad personen säger.

  • Visa att du ser din dejt. Bekräfta den andra. Visa att du hör vad hen säger, bekräfta den, visa sympati och uppmärksamma gärna de små detaljerna.

  • Remember the details. Om din dejt berättar någonting hen ska göra längre fram – följ upp och fråga hur det gick. Fråga hur hen har det på semestern eller hur lunchens träningspass gick?

  • Lägg bort mobilen. Lägg mobilen i fickan eller väskan så den inte tar din uppmärksamhet när du pratar med någon. Om du har den på bordet så lägg den åtminstone med skärmen ner. Visa att du är närvarande.

  • Var inte en gnällis. Att lyssna på någon som är negativ är sällan roligt. Försök hålla en positiv ton även om ni diskuterar något som du inte är så glad över.

  • Ta inte över konversationen. Även om du har de bästa historierna – ge andra chansen att också komma fram. Tänk på hur mycket du pratar och glöm inte att ta in andra i konversationen. Ställ frågor och bjud in!

    Lycka till! ❤️ Massa sköna GoodOnes, legitimerade med BankID, hittar du som vanligt i GoodOnes-appen!

 

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play