5 saker att skippa i din profil

5 saker att skippa i din profil

5 saker att skippa i din profil

Visst vill du vara en riktigt skön GoodOne? I så fall rekommenderar vi dig att plocka bort sakerna nedan från din profil 👇🏽:

Hur otroligt jobbigt det är att skriva något om dig själv.
Inled inte din presentation med att klaga. Absolut, det kan vara lite svårt att skriva om sig själv, men berätta inte det. Lägg 10 min och försök få till något nice, det fixar du!

Alla saker som du INTE gillar.
”Jag gillar inte brunetter, hatar sushi och är superallergisk mot katter ” Genom att skriva så kommer du inte bara helt i onödan förolämpa vissa personer som läser din profil utan också riskera att framstå som arrogant. Börja skriva vad du gillar istället, då kommer alla som inte passar in på det att falla bort ändå.

Kompisbilder.
Vänta med att visa ditt gäng. Det är förvisso bra att visa att du är social men det är svårt nog att sticka ut ur mängden i en dejtingapp som det är, så se till att det som finns på din profil handlar om dig och bara dig!

Otydliga/suddiga/gamla bilder.
Schyssta bilder är viktiga och finns inte i första hand där för att visa hur snygg du är, utan för att kroppsspråk, miljöer och utstrålning säger mycket om en person. Har du inga bra bilder på dig själv är det dags att ta några. Så värt det!

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play