3 signs på att ni är en äkta GoodOnes-match

3 signs på att ni är en äkta GoodOnes-match

3 signs på att ni är en äkta GoodOnes-match

Vad innebär det att dejta schysst och respektfullt?

Här är tre tydliga tecken på att du och din dejt mkt väl kan bli ett klockrent GoodOnes-par:

1. Ni respekterar varandra. En bra relation bygger på att man dagligen bryr sig om varandra. Det handlar om att man visar intresse för sin andra hälft, lyssnar när personen pratar och har förmågan att känna in varandras behov. Respekt handlar om att bry sig om varandra!

2. Ni delar på ansvaret och är jämställda. Livet kommer med överraskningar, och allt går inte att planera och styra till punkt och pricka. Ibland kräver relationen mer av den ena partnern och ibland av den andra, men är relationen jämlik i grunden blir det här aldrig ett problem. Ni hjälps åt och delar på ansvaret för sådant som måste göras – för ni vet att jämlika relationer alltid lever längst.

3. Ni beundrar och inspirerar varandra. I en hållbar relation beundrar ni varandras tankar och personlighet. Ni måste inte alltid vara överens om allt, men ni respekterar era olikheter och känner stolthet över att vara tillsammans. På samma sätt inspireras ni av varandras sätt att leva och tillsammans strävar ni alltid efter att vara de bästa versionerna av er själva.


This is what it´s all about! ❤️ Hitta en äkta GoodOne, du också!

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play