Så boostar ni distansförhållandet

Så boostar ni distansförhållandet

Så boostar ni distansförhållandet

Har du swipat hem schysstaste och finaste relationen – MEN med det lilla problemet att din härliga crush bor 20 mil bort? Då gäller det bara att hantera utmaningarna på rätt sätt. Här är några grymma tips som boostar kärleken.

We know, ett distansförhållande är kanske inte vad man helst skulle önska. Men vet ni, med rätt inställning kan långdistans funka hur bra som helst – och till och med få er relation att växa sig starkare.

TIPS – Så får ni det att funka 👇🏽👇🏽:

1. Ha samma spelregler. Sätt realistiska och sunda grundpelare och se till att ni är överens om hur ofta ni ska höras och ses, så att inte förväntningarna blir helt olika.

2. Isolera er inte när ni ses. När ni ses längtar ni såklart efter tid tillsammans, bara ni. Men glöm inte att det också är viktigt att känna att ni är delaktiga i varandras liv. Spana tillsammans in din partners jobb, favoritfik, gym och träffa hens vänner, så att du har ansikten på dem när hen pratar.

3. Avsätt tid och planera. Bestäm hur det närmaste halvåret ser ut så att ni vet när ni ska ses nästa gång, och gången efter det. Det ger er båda en trygghet, något att se fram emot och en känsla av gemensamma planer.

4. Överraska din kärlek i vardagen. Testa att gömma några små presenter i hens lägenhet. Det kan vara hens favoritgodisar, en bok eller små kärlekslappar – sådant som påminner din partner om dig då och då.

5. Netflixa tillsammans. Ha en serie som ni alltid ser tillsammans. Sätt på videosamtal, ladda popcornen och ha tv-dejt på distans. Kan låta löjligt, men faktum är att det är mysigt att ha något gemensamt att se fram emot, skratta åt och prata om.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play