5 tecken på att högerswipen är din soulmate

5 tecken på att högerswipen är din soulmate

5 tecken på att högerswipen är din soulmate

Hur vet du att din schyssta högerwipe verkligen är den rätta för dig?
Här är 5 tecken på att du träffat din soulmate!

1. Du känner dig trygg när ni ses
Du ska känna dig lugn i din partners närhet. I början är det ju alltid lite pirrigt men när ni setts ett tag så ska ni vara bekväma med varandra och tryggheten ska bara finnas där.

2. Ni har samma grundvärderingar
Vilken TV-serie ni ska välja eller om man ska mjölk i kaffet eller inte – det är man kanske inte alltid överens om. Det är helt okej. Men värderingar och större saker bör ni ändå ha gemensamt.

3. Du kan inte se dig själv med någon annan…
Att du inte kan tänka dig vara med någon annan är ett mycket tydligt tecken på att du är med precis rätt person för dig. Har du ofta tankar på andra eller känner att det vore intressant att träffa andra så är det inte rätt…

4. Ni unnar varandra egentid
Egentid är en grundläggande pelare i varje relation. Vare sig det rör sig om paddel två gånger i veckan eller en tjejkväll på stan så respekterar ni varandras behov av att vara självständiga och stå på egna ben.

5 Ni vågar vara ärliga
Ärlighet är A och O i ett förhållande. En bra partner får dig att känna dig bekväm med att dela med dig av dina känslor. Hen skulle aldrig döma dig eller få dig att känna dig lustig över det du känner.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play