5 saker som lyckliga par gör i sommar

5 saker som lyckliga par gör i sommar

5 saker som lyckliga par gör i sommar

Har du en schysst GoodOnes på gång? Snart är det semester och massor av tid att spendera med din älskling! Här är listan på aktiviteter lyckliga par gör tillsammans under ledigheten 👇:

1. Prioriterar varandra…
En helkväll med kortspel och vin på balkongen, en extra god middag som lagas tillsammans eller bara mys i badkaret… Semestern behöver inte betyda äventyr utanför hemmet för att klassas som ledighet. Oftast är det också dessa stunder som leder till mycket skratt och djupa konversationer. Det är tiden med varandra som räknas och under semestern finns extra mycket tid att spendera!


2… men ger varandra också utrymme att göra annat!
Det är viktigt att ge varandra lite space, speciellt om relationen är ny och man är på väg att gå från singel in i en parrelation. Vill den ena partnern träffa vänner är det viktigt att hen får göra det. Att träffa vänner är ett sätt att samla energi – och dessutom ett bra sätt att sakna varandra!


3. Testar nya saker tillsammans
Semestern är ett perfekt tillfälle att skapa nya minnen. Det kan vara en staycation på ett hotell eller ett besök på restaurangen du länge velat testa. Att uppleva saker tillsammans hjälper till att hålla relationen vid liv!


4. Har ett gemensamt projekt– teamwork!
Alla har vi en lista med saker som måste fixas i hemmet. Att pricka av punkterna tillsammans med sin GoodOne gör allt lite roligare. Höj musiken, ta på er traskläderna och ta fram skurvdragaren. Team work makes the dream work.

5. Planerar för hösten…
Bara för att utlandssemestern blev inställd behöver det inte betyda att det inte är möjligt att uppleva ett annat land! Diskutera vart ni skulle vilja åka framöver och känn pirret…

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play