Se upp för detta på första dejten

Se upp för detta på första dejten

Se upp för detta på första dejten

Alltså, det är inget konstigt om man är nervös och säger lite konstiga saker på första dejten. Men om flera saker på listan nedan inträffar, då kan det vara läge att pysa vidare…

Döm inte ut din tilltänkta crush för fort. Vissa småsaker blir lätt lite fel, det är inget konstigt, du får mer försöka läsa av din övergripande feeling.

Se upp för detta 👇🏼👇🏼:
◼️ De som snackar riktigt illa om sitt ex. Att snacka ex är känsligt och inget man brukar gå in på särskilt detaljerat på under den första dejten. Om hen däremot smutskastar eller skyller på sitt ex, tänk på att det kan vara dig det gäller nästa gång. Vid första dejten ska man visa sitt bästa jag, och kan de inte bättre än så – dags att gå.
◼️ Dejter som kollar på mobilen medans du pratar. Alltså. HEJ DÅ! 👋🏼
◼️ Personer som bara snackar på om sitt. Får du inte en enda fråga under dejten? Det är rejäl varningsflagga för att du dejtar en väldigt självupptagen person.
◼️ De som blir obekväma av olika åsikter. Hur hen hanterar konfrontationer är en bra signal för vidare dejt eller inte. Du vill träffa någon som står upp för sina åsikter samtidigt som hen respekterar dina, inte någon som vägrar se saker från en annan synvinkel eller bara måste ha en åsikt om allt bara därför att. Och du letar väl inte heller efter en dörrmatta?
◼️ De som verkar uttråkade av dig. Lyssnar hen på vad du faktiskt säger? Vill hen veta mer? Alla vill bli uppskattade och sedda, och om din dejt inte lyssnar tillräckligt intresserat eller verkar vara nyfiken på dig viftar flaggorna. 😒 Du letar efter någon som behandlar dig väl på första dejten – och resten av livet.
◼️ Singlar som är otrevliga mot servitören. Är väldigt bra knep är att försöka spana in hur din crush beter sig mot sin omgivning. Visar hen respekt mot exempelvis servitören? Det beteende du ser idag kommer du kunna förvänta dig även i framtiden.

Schysstaste och härligaste singlarna, hittar du som vanligt i GoodOnes-appen! ❤️❤️❤️

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play