Så ska du göra för att lyckas på första dejten

Så ska du göra för att lyckas på första dejten

Så ska du göra för att lyckas på första dejten

”Ska vi ta en kopp kaffe” funkar lika bra i mobilen som i verkliga livet medan ett träningspass är det sämsta du kan föreslå som aktivitet på första dejten. Det visar en ny undersökning om svenskarnas dejtingvanor på uppdrag av GoodOnes – Sveriges nya dejtingapp som gör det lättare än någonsin att matcha med rätt profil.

Ladda ner appen här helt gratis!
Jag har en iPhone »
Jag har en Android-mobil »

Föreställ dig en dejtingapp som har all funktionalitet du är van vid från traditionell mobildejting, men som gör upp med mobildejtingens stora svagheter såsom fattiga och innehållsrika profiler, näthat och ofredanden i form av dickpics och snuskiga förslag som du inte har bett om. Svaret heter GoodOnes, den nya svenska dejtingappen där ett bra beteende och en genomarbetad profil belönas, och där användarna får legitimera sig med mobilt BankID för att säkerställa en schyst och trygg dejtingmiljö.

En kopp kaffe det säkraste valet

– Det ska löna sig att vara en GoodOne. Hos oss premieras användare som är schysta mot andra och har lagt ner tid på sin profil. Det tror vi kommer att leda till snällare och roligare dejting, säger Andreas Bengtsson. När du har matchat med rätt profil är det dags för det stora ögonblicket, den första dejten.

Men vad är ett bra förslag på aktivitet på den första dejten? Enligt en ny YouGov-undersökning som undersökt svenska folkets dejtingvanor vinner tradition över kreativitet alla gånger. 56 procent tycker att en kopp kaffe på café är en bra aktivitet för en första dejt.

Kolla vilka singlar som bor nära dig – ladda ner GoodOnes gratis här!
Jag har en iPhone »
Jag har en Android-mobil »

Aktiviteten som du ska undvika

Bland kvinnorna får cafédejten hela 63 procent av rösterna medan 48 procent av männen tycker att det är en bra idé. Andra populära svar är att ta en promenad (50 procent) och gå på restaurang (42 procent) medan att ses över en öl på en bar eller pub bara får en dryg fjärdedel procent av rösterna. Vad du däremot inte ska föreslå är träning, bara sex procent av de tillfrågade anser att det är en vettig aktivitet för en första dejt. Noterbart är att 10 procent tycker att sex är en bra aktivitet på första dejten. Här skiljer sig dock svaren åt väldigt mellan könen. Bara 2 procent av kvinnorna håller med medan siffran för män är hela 17 procent.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play