LISTAN på snälldejterna du inte får missa i höst

LISTAN på snälldejterna du inte får missa i höst

LISTAN på snälldejterna du inte får missa i höst

Alltså, VAD innebär det att dejta schysst IRL egentligen?

Låt oss komma med några konkreta förslag inför hösten på hur en schysst dejt i äkta ”GoodOnes-anda” kan se ut:

1. Varm choklad och bullar. Baka eller köp lite kanelbullar. Häll upp varm choklad på en termos och möt upp dejten i en lummig park eller annan mysig plats. Svårare än så behöver det inte vara! Såå nice och mysigt! 😍

2. Netflix-chill! Att ligga under en filt och mysa med en film en mörk höstkväll är underskattat. Eller varför inte sträckkolla en spännande serie? Ladda med snacks och tända ljus.

3. Höstpromenad. Att en färgsprakande dag, när löven prasslar under fötterna, gå en promenad med dejten – det kan mycket väl vara GOALS. 🍂🍂🍂 Avsluta med en mustig soppa på ett fik eller njut av en hämtkaffe på en bänk.

4. Föreslå en spelkväll. Det blir nog roligare om ni bjuder in ett par till. Fia med knuff och sten sax & påse i all ära, men att spela spel är ofta roligare om man är fler än två.

5. Plocka svamp/bär i närmsta skog. Alltså, det så himla härligt att komma UT en fin höstdag. Ge ur ut på svampjakt (hittar ni inga finns det fina i mataffären).

6. Laga mat eller blanda drinkar ihop. 🍹Testa en ny maträtt eller köp hem roliga drinkingredienser och testa er fram. När vi får vara kreativa med varandra blir vi oftast avslappnade och trivs bra ihop.

Bara att sätta igång! ❤

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play