Detta kan ni snacka om på dejten

Detta kan ni snacka om på dejten

Detta kan ni snacka om på dejten

Drömmer du mardrömmar om pinsamma tystnader under dejten? Gör inte det! Plugga istället på våra förslag på samtalsämnen och dejten kommer bli awesome! 😍

Detta kan ni prata om:

SERIER och FILMER. Följer du någon grym serie eller söker efter bra filmtips? På temat film kan ni också prata om allt annat som krävs för en riktigt bra filmupplevelse: vilka snacks är grymmast 🍕, på bio eller hemma i soffan, vilka skådespelare och regissörer ni gillar och så vidare.

VANOR och RUTINER. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kan säga en hel del om en person och dess habits…

OM FÖRHÅLLANDEN. Vad tycker du är viktigt i ett förhållande? Denna fråga ger ett seriöst intryck och ger dig en chans att upptäcka om ni delar samma värderingar.

MAT. Tycker du att det är tråkigt att laga mat till en person? 🍳 Äter du mest ute eller hemma? Prata om vilken typ av mat ni gillar och vad ni absolut inte kan tänka er att äta.

JOBB och STUDIER. Detta känns ofta som ett ganska naturligt samtalsämne. De flesta av oss spenderar ju en stor del av dagen på vårt plugg eller jobb. Fråga ”Vad har du gjort på jobbet i dag?”. Du kan också fråga din dejt om hans eller hennes drömjobb. Vad skulle det vara, och varför?

DEN LEDIGA TIDEN. Vad gör du efter jobbet eller på semestern? Någon särskild hobby?

TANKAR OM FRAMTIDEN. Hur ser framtidsplanerna ut? Säger ganska så mycket om en person och hens visioner.

Nu så! Nu har ni lite att snacka om och tiden kommer gå sååå fort, vi lovar!

Ingen att dejta än? Ladda ner GoodOnes-appen genast och messa med massa schyssta singlar som vet hur man beter sig som folk….

Kärlek och respekt! ❤️❤️❤️

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play