Singles Day – så kan du fira

Singles Day – så kan du fira

Singles Day – så kan du fira

På söndag, den 11/11, är det Singles Day – dagen då alla singlar uppmanas att unna sig något extra.

Vi har listat fem saker som är perfekta att göra på Singles Day:

⏹ Ha en singelmiddag. Samla dina singelkompisar och avnjut en god middag tillsammans. Beklaga er över dammiga ex medan ni njuter av förrätt, varmrätt och efterrätt. Och era liv som singlar såklart!

⏹ Testa schysst appdejting. ❤️ Vantrivs du som singel men är galet trött på ytlig och urvattnad appdejting? Då är det dags för något nytt! GoodOnes är en ny och gratis dejtingapp där alla är legitimerade med BankID – vilket innebär att man inte kan ljuga om vem man är eller hur gammal man är. Schysst beteende uppmuntras och de som inte kan uppföra sig bli portade för alltid. Och vem vet, kanske kommer någon av matchningarna vara början på en kärlekshistoria?

⏹ Ha en movienight. 📽 Om du är ensam på Singles Day kan du ta tillfället i akt och frossa i det du tycker allra mest om. Köp hem ett berg godsaker, slip into something more comfortable (läs onepiece snarare än sexiga underkläder) och frossa i det du gillar allra mest.

⏹ Unna dig lyx! 🌌 Vem vill inte ha en massage? Ansiktsbehandling? Eller en heldag på spa med utomhus-pool? Vi tackar inte nej till detta i alla fall! Du är den viktigaste personen i ditt liv, så varför inte skämma bort dig själv rejält?

⏹ Bjud ut till dejt! Finns det någon där ute som du skulle vilja dejta? 🍵 Våga fråga! Gör en kul grej av att det är Singles Day.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play