Keep the fire buring during Corona đŸ”„

Keep the fire buring during Corona đŸ”„

Keep the fire buring during Corona đŸ”„

Hade du en riktigt nice singel pĂ„ kroken men sĂ„ kom Corona och förstörde allt? Vi tipsar om hur ni Ă€ndĂ„ lyckas behĂ„lla flamman levandeKolla serier ihop
Ha alltid nĂ„gra serier som bara Ă€r era – som ni ser ihop. SĂ€tt pĂ„ skype, hĂ€mta popcornen och ha serie-dejt pĂ„ distans. DĂ„ har ni nĂ„got gemensamt att se fram emot, skratta Ă„t och prata om.

Skriv ner detaljer din dejt berÀttar för dig
HÀr har du verkligen en chans att samla plus-poÀng! Skriv in i kalendern att din crush har ett viktigt möte eller lÀkartid och sÄ vidare, och skicka ett meddelande för att önska lycka till eller frÄga hur det gick. Det gör er delaktiga i varandras vardag och du visar din dejt att du bryr dig.

PÄminn er om mÄlet
Prata om era framtidsdrömmar och allt bra den hÀr utmaningen har inneburit för er. Ett tydligt mÄl, oavsett om det ligger lÄngt in i framtiden, Àr klart bÀttre Àn en outtalad tidsram. Och pÄminn hela tiden varandra om varför ni valt att vara vid varandras sida trots att det Àr jobbigt.

Passa pÄ att njuta av egentiden
Tapetsera om, sÀtt ett trÀningsmÄl, börja med en ny hobby. Att ha roligt och utveckla dig sjÀlv Àr det bÀsta du kan göra medan du lÀngtar.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

HÀmta i App Store Ladda ner pÄ Google Play