Keep the fire buring during Corona 🔥

Keep the fire buring during Corona 🔥

Keep the fire buring during Corona 🔥

Hade du en riktigt nice singel på kroken men så kom Corona och förstörde allt? Vi tipsar om hur ni ändå lyckas behålla flamman levande…


Kolla serier ihop
Ha alltid några serier som bara är era – som ni ser ihop. Sätt på skype, hämta popcornen och ha serie-dejt på distans. Då har ni något gemensamt att se fram emot, skratta åt och prata om.

Skriv ner detaljer din dejt berättar för dig
Här har du verkligen en chans att samla plus-poäng! Skriv in i kalendern att din crush har ett viktigt möte eller läkartid och så vidare, och skicka ett meddelande för att önska lycka till eller fråga hur det gick. Det gör er delaktiga i varandras vardag och du visar din dejt att du bryr dig.

Påminn er om målet
Prata om era framtidsdrömmar och allt bra den här utmaningen har inneburit för er. Ett tydligt mål, oavsett om det ligger långt in i framtiden, är klart bättre än en outtalad tidsram. Och påminn hela tiden varandra om varför ni valt att vara vid varandras sida trots att det är jobbigt.

Passa på att njuta av egentiden
Tapetsera om, sätt ett träningsmål, börja med en ny hobby. Att ha roligt och utveckla dig själv är det bästa du kan göra medan du längtar.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play