Från crush till förhållande – fem saker att tänka på

Från crush till förhållande – fem saker att tänka på

Från crush till förhållande – fem saker att tänka på

Vi har samlat fem viktiga saker som du kan fundera på kring om din crush och högerswipe är en keeper eller inte?

1. Hur beter sig din crush mot sin omgivning? 😎
Kan hen ofta vara otrevlig mot andra människor? Säga någonting elakt eller skälla ut kassören i mataffären för någonting som hen inte har gjort? Där har du ett varningstecken. Vill du verkligen vara tillsammans med någon som beter sig otrevligt mot andra människor?

2. Är DU nummer ett? 🏆
Har ni gjort upp planer, men hen ställer in för att det kom upp något ”roligare”? Du borde absolut inte låta din blivande partner ta dig för givet, speciellt inte innan ni ens har inlett ett förhållande.

3. Respekterar hen dina åsikter?
Man kan självklart tycka olika. Om mycket! Det viktigaste är att hen kan respektera att ni har olika åsikter och snarare uppskattar att höra en annan version.

4. Skämtar hen om dig på din bekostnad? 😒
Det är självklart en annan sak om hen gör det med glimten i ögat. Däremot borde du akta dig för om hen hånar dig framför dina eller sina vänner. Tänk på att det finns en skillnad mellan att skämta och att håna. Om du tar illa upp – säg det

5. Har hen ett stort ego?
Tänker hen endast på sig själv och ställer aldrig några frågor till dig? Det är inte ett gott tecken att din blivande partner inte är nyfiken på att lära känna dig. Ni ska vilja lära känna varandra lika mycket!

Kärlek handlar om respekt! ❤️ ❤️❤️ Shysstaste singlarna, legitimerade med BankID, hittar du förstås i GoodOnes-appen!

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play