”Allt som är bra med nätdejting – minus det tråkiga och äckliga”

”Allt som är bra med nätdejting – minus det tråkiga och äckliga”

”Allt som är bra med nätdejting – minus det tråkiga och äckliga”

Tänk dig en dejtingapp där ett bra beteende och en bra profil belönas och där användarna får legitimera sig med mobilt BankID för att minimera dåligt uppförande och trakasserier. Precis det får du med GoodOnes – den nya dejtingappen som efterfrågats av svenska folket.

– Allt som är bra med att träffas på nätet minus det tråkiga och äckliga. Hej då douchebags!, säger GoodOnes-användaren Amanda, 25, om appen.

Ladda ner appen här helt gratis!
Jag har en iPhone »
Jag har en Android-mobil »

En ny YouGov-undersökning om svenskarnas dejtingvanor visar skrämmande siffror när det kommer till dejting på nätet och i mobilen. Hela 46 procent av kvinnorna som använt sig av de traditionella dejtingsajterna eller apparna har någon gång känt sig otrygga. 39 procent har känt sig lurade, 51 procent har blivit förolämpade och hela 72 procent har någon gång blivit ofredade med snuskiga inviter och bilder som de inte har bett om. I samma undersökning är det också tydligt att svenskarna efterfrågar en ny sorts dejtingapp, som aktivt motarbetar dåligt beteende och säkerställer användarnas trygghet.

Den första appen i sitt slag

61 procent tror att dejtingen blir seriösare med en app där användarna får legitimera sig med exempelvis mobilt BankID. 46 procent tror att det hade minskat andelen snuskiga foton och oönskade inviter och 42 procent tror att det hade medfört ett bättre beteende i allmänhet. Hela 74 procent av de som svarat tror att det hade varit lättare att träffa någon på en dejtingsajt eller app där bra beteende och välskrivna profiler faktiskt premieras. Och det är precis vad GoodOnes levererar. Den nya svenska dejtingappen är den första i sitt slag där man som användare får legitimera sig med mobilt BankID, ett sätt att få bort bluffprofilerna från dejtingmiljön.

Kolla vilka singlar som bor nära dig – ladda ner GoodOnes gratis här!
Jag har en iPhone
Jag har en Android-mobil »

”Får bara mess från killar jag gillar”

GoodOnes premierar också ett schysst beteende och välskrivna profiler. Ju bättre du uppför dig, desto lättare blir det att träffa någon helt enkelt.

– Det ska löna sig att vara en GoodOne. Hos oss premieras användare som är schysta mot andra och har lagt ner tid på sin profil. Det tror vi kommer att leda till snällare och roligare dejting, säger Andreas Bengtsson, vd och medgrundare av GoodOnes.

Och användarna själva hyllar redan GoodOnes unika upplägg.

– Allt som är bra med att träffas på nätet minus det tråkiga och äckliga. Hej då douchebags!, säger Amanda, 25, och får medhåll av Kira, 20.

– Skönt att slippa de som bara vill strula runt och bra med dubbelmatch. Får bara mess från killar jag gillar, säger hon.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play