Dags för nya tider 👊🏽

Dags för nya tider 👊🏽

Dags för nya tider 👊🏽

Appdejtande kvinnor får sina inkorgar fyllda med trakasserier, dickpics och oanständiga förslag. Detta måste få ett slut.

Att appdejta ger en amazing opportunities till såväl tillfälliga flirtar som långvariga förhållanden. Men som kvinna är det inte sällan helt oproblematiskt.

Många har tröttnat på urvattnad dejting, troll och trakasserier. Om du till exempel skriver i din profil att du är feminist – finns det många kvinnor som kan vittna om de tråkiga konsekvenserna. Det finns också killar som har testat att dejta med en kvinnliga profil – och blivit chockade över skillnaden.

Trakasserier är aldrig okej och råkar du ut för det så ska du behandla det på precis samma sätt som du gör utanför nätet.
Grundat på detta skapade vi GoodOnes. För att sökandet efter kärlek och passion inte ska behöva vara kantat med rädsla. 💕

Vi ger dig 5 VIKTIGA anledningar att dejta med BankID:
1. Inga tråkiga överraskningar på dejten. Med BankID så kan man inte ljuga om sin ålder…
2. No more dickpics. Väldig få skickar dickpics om man är tvungen att lämna ut sina personuppgifter.
3. Endast äkta profiler. Man kan inte utge sig för att vara någon annan än den man faktiskt är.
4. Bye, bye till dåligt uppförande. Om någon beter sig illa så blir han eller hon portade för alltid.
5. Att visa respekt lönar sig. Legitimerade användare som visar ett schysst beteende och lägger ner tid på en bra profil blir belönade.

OBS-OBS-OBS! Att dejta med BankID innebär INTE att det kostar pengar att bli medlem eller att GoodOnes kommer åt dina bankkonton eller annan känslig information. Det är bara ett schysst sätt att legitimera sig – att visa att du är du! ❤❤❤

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play