5 tecken på att dejten är en keeper 💙

5 tecken på att dejten är en keeper 💙

5 tecken på att dejten är en keeper 💙

Misstänker du att du har träffat din soulmate i GoodOnes-appen? Här är 5 tecken på att du med största sannolikhet träffat rätt 👇🏼👇🏼:

◼️ Redan tidigt i relationen känner ni er trygga och bekväma tillsammans. Med en äkta soulmate känns det ofta direkt – som att man har känt varandra i en evighet.

◼️ Ni känner att ni tar fram det bästa hos varandra trots att ni är olika. Ni lär av varandra och ni kompletterar varandra.

◼️ Ni har samma mindset och grundsyn på livet. För att på riktigt fungera ihop är det viktigt att man i det stora hela delar värderingar och syn på livet. Du och din själsfrände känner att era liv är som gjorda för varandra och vet precis vart ni ska och hur ni vill leva – och givetvis är planen att alltid göra det tillsammans.

◼️ Ni behöver inte göra er till. Din själsfrände är din bästa vän och teamplayer. Det är personen som du känner dig allra mest bekväm med och som du kan visa dina mest konstiga och besvärliga egenskaper för.

◼️ Ni tar fram varandras finaste sidor. ✌🏼 Ni lär av varandra och känner att era motsatser gör er till bättre individer och starkare lovers.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play