Det här ska du INTE göra om du vill lyckas på första dejten

Det här ska du INTE göra om du vill lyckas på första dejten

Det här ska du INTE göra om du vill lyckas på första dejten

Saxat från Nyheter 24

Du som har misslyckats på dina dejter kan nu äntligen ha fått förklaringen till varför.

I dag är det internationella singeldagen för alla personer där ute som ännu inte hittat någon, eller som helt enkelt inte vill ha någon.

Ni som inte söker efter en partner, ni kan sluta läsa här. Den här artikeln kommer nämligen handla om vad singlar helst vill göra på en första dejt.

Skippa bion – gör det här istället

Det är dejtingappen GoodOnes som beställt undersökningen av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov med syftet att ta reda på vad singlar vill göra på en första dejt. Svaren visade att män och kvinnor är relativt nära varandra i frågan (vilket är tur). Men vid svarsalternativet ”sex” stack deras svar åt två olika håll. Du kan nog gissa vilka som tyckte sex var en bättre sysselsättning.

Nedan ser du hela listan och de tillfrågade har kunnat välja fler än ett alternativ.

Om du har bokat in en biodejt eller ett träningspass med din dejt (vem gör ens det?) bör du alltså styra undan det omgående. Hitta istället ett mysigt café där du och dejten kan sippa på en caffe latte samtidigt som löven faller utanför.

Låt sedan mystiken finnas kvar genom att låta dejten ta slut där. Lägg inte fram alla dina kort på en gång. Nästa gång kan det vara dags för en öl och en bit mat.

Appen där du inte får dickpicks

Om du är sugen på en kaffe med en person som inte skickar dickpicks så är dejtingappen GoodOnes ett tips till dig. De är ensamma i Sverige om att man måste verifiera sig själv med den elektroniska ID-handlingen BankID. Det går alltså inte att gömma sig bakom en skärm och skicka opassande bilder. Självklart kan inte GoodOnes garantera att ingen skickar så kallade dickpics men nog minskar det sannolikheten om man inte är anonym.

Om du vill prova att dejta utan opassande människor så kan du ladda ner appen till iPhone och Android.

Läs artikeln på Nyheter 24 »

*Undersökningen är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov. Under perioden 21-27 februari 2017 har sammanlagt 507 intervjuer via internet genomförts med män och kvinnor i åldern 18-40 år i Sverige.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play