5 steg till dejtGOALS 😍

5 steg till dejtGOALS 😍

5 steg till dejtGOALS 😍

Svettiga hĂ€nder, obekvĂ€m tystnad och kaffe som spills ut. Det finns en hel del skrĂ€ckscenarion inför första dejten – men som tur Ă€r finns det ocksĂ„ knep att ta till för att den ska bli sĂ„ bra som möjligt.

Första dejten Àr nÀstan alltid lite svÄr och pirrig. Vi vet! Men som tur Àr har vi nÄgra awesome tips som hjÀlper dig att skapa dejtGOALS.

1. LÀgg 10 minuter pÄ att förbereda dig. Fundera lite innan pÄ saker som ni kan prata om. Klura ut nÄgra roliga saker du har varit med om eller aktuella hÀndelser du tycker Àr intressanta. PÄ sÄ sÀtt har du alltid nÄgra samtalsÀmnen i rockÀrmen.

2. Gör nÄt! Om du Àr supernervig över att ni kommer att fÄ slut pÄ samtalsÀmnen, varför inte planera en aktivitet? Risken för obekvÀm tystnad blir betydligt mindre. Men! Gör nÄgot som gör att ni ÀndÄ har möjlighet att prata med varandra som biljard eller boule. Bio Àr inte att rekommendera pÄ första dejten.

3. VÄga öppna upp. VÄga berÀtta nÄgot personligt om dig sjÀlv. Du behöver inte slÀppa fram dina innersta tankar, men att öppna upp lite grann gör det enklare för din dejt att göra likadant. Det skapar en kÀnsla av samhörighet och ökar chansen att ni bÄda vill trÀffas igen

4. VĂ„ga vara lite ”crazy”. Det Ă€r sĂ„Ă„Ă„ trĂ„kigt nĂ€r man bara hamnar i det allmĂ€nna snicksnacketrĂ€sket, om vĂ€dret och hur gott kaffet smakade
.zzz
 KĂ€nner du att ni har kemi, vĂ„ga frĂ„ga nĂ„got som gör konversationen djupare. Kolla först med din dejt om hen tycker att det Ă€r okej att du frĂ„gar nĂ„got personligt – Ă€r det okej, sĂ„ kör!

5. Spela absolut inte svĂ„r. Om du Ă€r intresserad sĂ„ agera som att du Ă€r intresserad. VĂ€nta inte med att svara pĂ„ sms och sĂ„dant trams.Sist, men inte minst: var snĂ€ll. ❀

Lycka till önskar gÀnget pÄ GoodOnes!

Ladda ner GoodOnes appen nu!

HÀmta i App Store Ladda ner pÄ Google Play