5 frågor till första dejten

5 frågor till första dejten

5 frågor till första dejten

Oroar du dig för pinsam tystnad under första dejten? Lösning: Be prepared! Vet du inte riktigt vad ni ska prata om så kan du ställa de här 5 frågorna till personen.

1. Är du lika nervös som jag?
Det här är en fråga som verkligen kan bryta isen – förutsatt att din dejt inte är världens mest självsäkra person eller en psykopat. Att påpeka att man är nervös kan hjälpa både dig och din dejt att slappna av. 😎

2. Hur ser en perfekt helg ut för dig?
Med den här frågan får du snabbt en uppfattning om vad din crush tycker är roligt att göra, om hen prioriterar att sitta själv vid datorn eller hänga med vänner.

3. Vill du bo här hela livet?
Har hen en plan på att flytta utomlands? Kanske vill din dejt starta ett liv ute på landet? Du kan få en inblick om hur din dejt ser på framtiden, du kanske blir en del av den? 😜 Genialisk fråga!

4. Skulle du vilja vara känd? För vad?
Vi älskar överlag att prata om oss själva och här ger du verkligen din dejt chansen att drömma sig bort och fantisera. Du får även en uppfattning om hen tycker att det är viktigt att göra skillnad i världen eller bara vill vara känd för att det är ”coolt”.

5. Berätta mer!
En bra följdfråga som visar att du är intresserad. Perfekt om du känner att det är på väg att bli tyst och du vill få lite ytterligare tid att komma på en ny fråga.

Sätt nu igång och börja högerwipa schyssta dejter i GoodOnes-appen. Detta kommer bli awesome!
👌🏽👌🏽❤️

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play